Praktijkinformatie

Openingstijden en bereikbaarheid:
Wij zijn op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 08:00 tot 18:00 en op maandag zijn we ook ’s avonds geopend tot 21:00. Op deze tijdstippen zijn wij telefonisch bereikbaar op nummer: 0181-893388. Daarnaast kunt u ons ook bereiken via de volgende e-mail adressen: Logopedie praktijk 1 (site)

    Praktijk: [email protected]
    Anita Bijvank: [email protected]
    Marjolein van der Ende: [email protected]

 

Algemene regels:
In de praktijk zijn enkele algemene regels van toepassing, waaronder:

  • Wacht u alstublieft in de wachtruimte tot de logopedist u ophaalt.
  • Laat geen waardevolle bezittingen achter in de behandelruimte of wachtkamer.
  • Logopedie Brielle is niet aansprakelijk voor vermissing, verlies en/ of beschadiging van bezittingen van cliënten of anderen, die het pand betreden.


Afmelden en verzuimtarief:
Gemaakte afspraken dienen uiterlijk 24 uur van tevoren via telefoon (voicemail) of via email te worden afgezegd.

Indien u bij verhindering niet tenminste 24 uur van te voren afzegt, zullen de gemaakte kosten voor de behandeling voor eigen rekening zijn. Deze kosten kunnen niet gedeclareerd worden bij uw zorgverzekeraar. De kosten voor een niet nagekomen afspraak zijn conform het behandeltarief, waarvoor u een factuur ontvangt die u per bank kunt voldoen.

Stagiaires:
Logopedie Brielle biedt studenten van de opleiding logopedie de mogelijkheid om stage te lopen binnen de praktijk. Het kan dus voorkomen dat er een stagiair bij de behandeling aanwezig is. De stagiair wordt door de logopedisten begeleid tijdens het onderzoeken en behandelen van de cliënten. Eventuele behandeling door de stagiair zal altijd in overleg met de cliënt gebeuren.

Audit:
Sinds 2014 kan uw zorgverzekeraar ons vragen deel te nemen aan een audit, daarvoor zullen zij uw gegevens willen inzien. Dit kan alleen als u toestemming geeft via de behandelovereenkomst, deze overeenkomst krijgt u aangeboden bij de logopedist.

Tarieven:
Tarievenlijst 2015